Festive 500

De Rapha Festive 500 werd in 2010 voor de 1ste keer georganiseerd. Het doel is, tussen kerst- en nieuwjaarsnacht, 500 kilometer te fietsen. Zeker niet om ter snelst maar wel zo veel mogelijk genieten. To be clear, het gaat over kilometers die je buiten maalt 🙂

Via een samenwerking met Strava is het voor Rapha de laatste jaren makkelijker geworden om te checken wie aan zijn 500km komt. Sinds dit Covid-19 tellen ook de kilometers op de rollen (incl. virtuele ritten) mee. 

 

Falco Festive 500 (FFF)

!Edition 2021 = FINISHED!

!Congratulations!

Van plan om de Festive 500 te rijden maar graag ‘anders’? Van overtuigd dat die 500km beter aanvoelen als ze buiten worden gereden? Toch graag een unieke patch (voor bij de collectie of misschien jouw allereerste)? Een grens verleggen door in minder goed weer te fietsen omdat je een doel hebt? Bekomen van het kerstdiner of extra calorieën verbranden richting oudejaarsavond?

Schrijf in voor de FALCO FESTIVE 500 (FFF) en

  • ontdek het Pajottenland en de Zennevallei aan de hand van verschillende beschikbare routes;
  • ontvang een unieke FFF-patch, op een duurzame manier bij jou thuis geleverd (enkel in België);
  • geniet van lekkere specialty-coffee (espresso, doppio, latté, cappuccino,…) bij Falco cycling & coffee;

Interesse? Inschrijven kan via https://forms.gle/Zhx6SRAfctC6ppeC8

Deelnemen = € 10,00 

Inschrijven en betalen kan ten laatste op 30/12/2021 om 00:00.

Overschrijven op BE90 3631 1484 7232 met vermelding ‘Naam+FFF2021’

OF

Ticketje kopen en betalen in onze webshop.

OF

Betalen aan de kassa in Falco cycling & coffee.

Info en voorwaarden

Om een patch te krijgen dien je

  • 500km outdoor te fietsen (dit mag ook elektrisch!) tussen kerst- en nieuwjaarsnacht. De organisator checkt door de Strava-data van de deelnemers na te kijken

EN

  • tijdens 1 van de ritten passeren bij Falco (!tijdens openingsuren!), jouw gratis coffee staat klaar, vergeet niet even te vermelden dat je aan de FFF meedoet 🙂 .

De patch wordt (met de fiets) thuisgeleverd op het adres dat je bij je inschrijving hebt ingevuld. Dit zal gebeuren in het voorjaar 2022.