Festive 500

De Rapha Festive 500 werd in 2010 voor de 1ste keer georganiseerd. Het doel is, tussen kerst- en nieuwjaarsnacht, 500 kilometer te fietsen. Zeker niet om ter snelst maar wel zo veel mogelijk genieten. To be clear, het gaat over kilometers die je buiten maalt 🙂 

Via een samenwerking met Strava is het voor Rapha de laatste jaren makkelijker geworden om te checken wie aan zijn 500km komt. Sinds dit ‘Covid-19-jaar’ tellen ook de kilometers op de rollen (incl. virtuele ritten) mee. 

Misschien is het door dit laatste dat er enkel nog een digitale patch te verdienen is en geen echte? Die kreeg je namelijk in het (late) voorjaar gratis toegestuurd vanuit de UK.

 

Falco Festive 500 (FFF)
! editie 2020 = afgelopen !

Van plan om de Festive 500 te rijden maar graag ‘anders’? Van overtuigd dat die 500km beter aanvoelen als ze buiten worden gereden? Toch graag een unieke patch (voor bij de collectie of misschien jouw allereerste)? Een grens verleggen door in minder goed weer te fietsen omdat je een doel hebt? Bekomen van take away-kerstdiner of extra calorieën verbranden richting oudejaarsavond?

Schrijf in voor de FALCO FESTIVE 500 (FFF) en

  • ontdek het Pajottenland en de Zennevallei aan de hand van verschillende beschikbare routes;
  • ontvang een unieke FFF-patch, op een duurzame manier bij jou thuis geleverd (enkel in België);
  • geniet van lekkere specialty-coffee (espresso, doppio, latté, cappuccino,…) bij Falco bikes & coffee;

Interesse? Inschrijven kan via https://forms.gle/76DiFWdg9C3Eg7o47

Deelnemen = € 7,50 

Inschrijven en betalen kan ten laatste op 30/12 om 00:00.

Overschrijven op BE90 3631 1484 7232 met vermelding ‘Naam+FFF2020’

OF

Betalen aan de kassa in Falco bikes & coffee.

Info en voorwaarden

Om een patch te krijgen dien je

  • 500km outdoor te fietsen (dit mag ook elektrisch!) tussen kerst- en nieuwjaarsnacht. De organisator checkt door de Strava-data van de deelnemers na te kijken

EN

  • tijdens 1 van de ritten passeren bij Falco (tijdens openingsuren!), jouw gratis coffee staat klaar, vergeet niet even te vermelden dat je aan de FFF meedoet 🙂 .

De patch wordt (met de fiets) thuisgeleverd op het adres dat je bij je inschrijving hebt ingevuld. Dit zal gebeuren in het voorjaar 2021.

Door in te schrijven maak je kans op een Vélosophe Cyclist Beer 33cl of Radler 50cl / Schwalbe binnenband / cadeaubon € 10. Via lottrekking.

RESULTATEN Falco Festive 500

Alle Strava-profielen worden momenteel gecontroleerd en de kilometers worden opgeteld.

Alvast dank aan alle deelnemers & supporters!